Tervetuloa oppimaan Jumalan Sanaa!

Jeesus on Raamatun keskus. Jeesus sitoo VT:n ja UT:n toisiinsa. VT on ymmärrettävä Jeesuksesta käsin. Hän tekee Raamatun yhtenäiseksi. Raamattu ei ole vain tiedon jakamista. Raamattu on myös armonväline, sillä Raamattu välittää pelastuksen.

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Jumalan tahto

Miten ja missä Jumala ilmoittaa tahtonsa? Mistä tiedämme Jumalan tahdon? Mitä Hän tahtoo minulta?

1 kommentti:

  1. Miten ja missä Jumala ilmoittaa tahtonsa?
    Jumala ilmoittaa tahtonsa ainoastaan Pojassa ja Pojan kautta eli Sanassa ja Sanan kautta. Sana osoittaa kuinka kaukana olemme Jumalasta, mutta kuitenkin Hän voi armahtaa. ”Voi minua viheliäistä ja syntistä. Mikä minä olen, kun sinä minua muistat”?
    Mistä tiedämme Jumalan tahdon?
    Jumalan tahto lähtee sisältä, äänen kuulee eikä sitä voi vastustaa. Hänen tahtonsa tapahtuu, tahdomme tai emme. Henki eli tuuli puhaltaa, mistä tahtoo. Äänen kuulemme, mutta emme tiedä mistä se tulee ja minne se menee.
    Mitä Hän tahtoo minulta?
    Luota kaikessa Minuun, koska sinusta ei lähde mitään hyvää eli Jumala haluaa uskollisuutta. Olkaamme Kristuksen kirjeitä ei omia kirjeitä. Koska te tulette tekemään vielä suurempia tekoja ja mitkä ne teot ovat? Tulette todistamaan Minusta minun rakkauden kautta, jonka olen teille antanut. Totuuden Henki teitä ohjaa, koska se on voimallisempi kuin teidän henkenne. Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä.

    Pepe

    VastaaPoista